#
Odoo • Image et Texte

INDRUKWEKKENDE ZANDSTENEN BOGEN EN ADEMBENEMEND MELKWEGSTELSEL

Nergens anders ter wereld komt u zoveel natuurlijke rotsbogen tegen als in Arches National Park. Met zijn meer dan 2.000 zandstenen bogen en andere indrukwekkende rotsformaties zoals torens, naaldspitsen, aardpiramides en koepels behoort Arches tot één van de mooiste nationale parken van de USA. Volg de panoramische route Arches Scenic Drive en ontdek parels zoals Devils Garden, Balanced Rock, Windows en Fiery Furnace.  En, last but not least, geniet van het panorama bij Delicate Arch, de iconische rotsboog van het park. Zonsopgang of zonsondergang, is dit een spektakel dat u niet mag missen!

#

ENKELE CIJFERS

BEREIKBAARHEID

Heel het jaar open

OPPERVLAKTE

310 km 2

TEMPERATUUR

Zomer: 17 – 30 °C, herfst: 1 – 10 °C, winter: -3 – 7 °C, lente: 10 – 23 °C 

ACTIVITEITEN


WAT TE DOEN IN

  • Een halve dag: Volg de panoramische route tot in Devils Garden en maak een kleine wandeling.

  • Een hele dag: U ontdekt alle sectoren en eindigt de dag in schoonheid met een prachtige zonsovergang bij Delicate Arch.

  • Meerdere dagen: Naast de must-sees van Arches, verkent u andere parels zoals het labyrint in Fiery Furnace en Klondike Bluffs.

MUST-DO EXCURSIES

Odoo - Echantillon n°1 pour trois colonnes

4X4

Een begeleide tocht per jeep waarbij u meer leert over de geschiedenis, de archeologie en de geologie van dit wereldberoemde nationaal park.

Odoo- Echantillon n° 2 pour trois colonnes

FIETSTOCHT

Fiets op de Courthouse Loop langs een steile klif - die u een prachtig uitzicht biedt over The Windows sector-, of verken Klondike Bluffs en treedt in de voetsporen van de dinosauriërs.

Odoo- Echantillon n° 3 pour trois colonnes

FLIGHTSEEING

Dit avontuur schenkt u een spectaculair uitzicht over de Courthouse Towers, Devils Garden en Delicate Arch. Juist buiten het park ziet u ook nog de Fisher Towers, de machtige Colorado rivier en Castle Valley.

NATIONALE PARKEN

Ontdek de 5 verrassende nationale parken van Utah, bijgenaamd de Mighty 5. Deze parken staan bekend om hun prachtige wandelroutes, canyons, en epische uitzichten. Herbron in deze adembenemende natuur en beleef once-in-a lifetime excursies.

#

ANDERE USA TRAVEL REIZEN

Odoo - Echantillon n°1 pour trois colonnes

UTAH'S HIDDEN GEMS

Een spectaculaire rondreis voor al wie Utah met zijn unieke nationale parken en geologisch indrukwekkende sites wenst te ontdekken. Bezoek onder meer Arches, Zion en Bryce National Park, White Pocket, Peek-a-Boo, Gooseneck State Park of Newspaper Rock Recreation Site.

Ontdek

Odoo- Echantillon n° 2 pour trois colonnes

UTAH, WINTER IS COMING

Skireis met sublieme poedersneeuw in Utah's idyllisch winterlandschap. Na het skiplezier zal u voor de open haard van uw kamer heerlijk kunnen ontspannen.Ontdek

Odoo- Echantillon n° 3 pour trois colonnes

POWDER DREAM IN PARK CITY

Park City is ondertussen uitgegroeid tot een unieke mix van nieuw en oud, continu in evolutie, trots op het verleden en met een duidelijke visie gericht op de toekomst.


Ontdek