#
Odoo • Image et Texte

ONGEREPTE NATUUR EN OUDE GESCHIEDENIS

Canyonlands National Park is een immens natuurgebied vol geologische parels in het hart van het Colorado plateau, dichtbij de stad Moab. In dit uitgestrekte woestijnlandschap vindt u diepe canyons, hoge mesa’s of tafelbergen, kliffen, bogen, rotspilaren en zelfs een meteoorkrater.

De Green en Colorado River die doorheen het park slingeren verdelen het park in drie erg verscheiden districten. Het meest bezochte is Island in de Sky met Grand view Point, Green River Point en de beroemde Mesa Arch, het embleem van het park. The Needles met zijn kleurrijke torenspitsen ligt in het zuidoosten van het park. Het wilde en afgelegen The Maze is alleen met een 4×4 bereikbaar en vindt u in het zuidwesten.

#

ENKELE CIJFERS

BEREIKBAARHEID

Heel het jaar open

OPPERVLAKTE

1366 km 2

TEMPERATUUR

Zomer: 17 – 30°C, herfst: 1 – 10°C, winter: -3 – 7°C, lente: 10 – 23°C

ACTIVITEITEN


WAT TE DOEN IN

  • Een halve dag: Bezoek de uitzichtpunten Grand View, Green River, Shafer Canyon en Mesa Arch.

  • Een hele dag: Alle uitzichtpunten van Island in the Sky bezoeken. Begin met de zonsopgang aan Mesa Arch en eindig met de zonsondergang aan Grand view Point.

  • Meerdere dagen: Ontdek de 3 unieke districten van Canyonlands: Island in the Sky, The Needles en The Maze.

MUST-DO EXCURSIES

Odoo - Echantillon n°1 pour trois colonnes

ISLAND IN THE SKY per 4X4

Een avontuurlijke excursie in het Island in the Sky District. Volg de haarspeldbochten van het stoffige Shafer Trail tot aan de lager gelegen rivier.

Odoo- Echantillon n° 2 pour trois colonnes

NEEDLES DISTRICT CHESLER PARK

Bezoek het minder toeristische The Needles district tijdens deze begeleide excursie. Verwacht u aan spectaculaire canyons en serene uitzichten.

Odoo- Echantillon n° 3 pour trois colonnes

CANYONLANDS NATIONAL PARK SCENIC FLIGHT

Maak een onvergetelijke vlucht van 1 uur over Island in the Sky. Ontdek hoe de Colorado en de Green River zich in dit immense rotslandschap en door de eeuwen heen een weg hebben gebaand.

NATIONALE PARKEN

Ontdek de 5 verrassende nationale parken van Utah, bijgenaamd de Mighty 5. Deze parken staan bekend om hun prachtige wandelroutes, canyons, en epische uitzichten. Herbron in deze adembenemende natuur en beleef once-in-a lifetime excursies.

#

ANDERE USA TRAVEL REIZEN

Odoo - Echantillon n°1 pour trois colonnes

UTAH'S HIDDEN GEMS 

Een spectaculaire rondreis voor al wie Utah met zijn unieke nationale parken en geologisch indrukwekkende sites wenst te ontdekken. Bezoek onder meer Arches, Zion en Bryce National Park, White Pocket, Peek-a-Boo, Gooseneck State Park of Newspaper Rock Recreation Site.

Ontdek

Odoo- Echantillon n° 2 pour trois colonnes

UTAH, WINTER IS COMING

Skireis met sublieme poedersneeuw in Utah's idyllisch winterlandschap. Na het skiplezier zal u voor de open haard van uw kamer heerlijk kunnen ontspannen.Ontdek

Odoo- Echantillon n° 3 pour trois colonnes

POWDER DREAM IN PARK CITY

Park City is ondertussen uitgegroeid tot een unieke mix van nieuw en oud, continu in evolutie, trots op het verleden en met een duidelijke visie gericht op de toekomst.


Ontdek