#
Odoo • Image et Texte

MAJESTUEUZE CANYONS EN SPECTACULAIRE ACTIVITEITEN

Zion is het oudste van de vijf nationale parken van Utah.

Het is door wind- en watererosie door de eeuwen heen uitgehouwen tot één van de mooiste nationale parken ter wereld. 

Diepe canyons en kleurrijke kliffen van wel 300m zorgen er voor spectaculaire uitzichten, een droom voor iedere natuurliefhebber en fotograaf.

Kies uit de vele wandelroutes en outdoor activiteiten om de pracht van Zion te verkennen. Geniet van legendarische wandelroutes zoals de Narrows, Angels Landing, Canyon Overlook en meer parels.

Zion heeft voor elk wat wils. De ervaringen die u hier opdoet zullen voor altijd in uw geheugen gegrift blijven!

#

IN CIJFERS

BEREIKBAARHEID

Heel het jaar open. Twee hoofdingangen: via Mt Carmel Juntion (vanuit het oosten) en via Springdale (vanuit het westen). U dient momenteel tickets op voorhand te reserveren aan $1 pp)

OPPERVLAKTE

593 km 2

TEMPERATUUR

Zomer: 19 – 36°C, herfst: 4 – 19°C, winter: 1 – 15°C, lente: 12-29°C 

Activiteiten


WAT TE DOEN IN

  • Een halve dag: Daal tot in de vallei van Zion Canyon en kies uit de Riverside Walk of Emerald Pools wandelroutes.

  • Een hele dag: Volg de Riverside Walk tot aan de Narrows. Trek tot diep in deze nauwe canyon met torenhoge kliffen langs, of zelfs in, de Virgin rivier als u van avontuur houdt. Durvers zullen zich ook aan Angels Landing wagen. De beloning is een hemels uitzicht over Zion Canyon

  • Meerdere dagen: Een immense keuze aan spectaculaire outdoor activiteiten: de Narrows, Angels Landing, Observation Point, Emerald Pools, Canyon Overlook. Zion met de fiets verkennen of Kolob Terrace Road ontdekken langs The Subway….

MUST-DO EXCURSIES

Odoo - Echantillon n°1 pour trois colonnes

THE NARROWS

Een legendarisch avontuur! Voorzien van waterschoenen en een speciale stok, volgt u de Virgin River tot diep in deze spectaculaire en nauwe canyon.

Deze excursie wordt u gratis aangeboden door USA Travel bij elke reservatie voor 30 juni 2021

Odoo- Echantillon n° 2 pour trois colonnes

FIETSTOCHT

Klassiek, elektrisch of hybride. Een halve of volledige dag. Huur een fiets en ontdek Bryce Canyon en de beroemde Gooseberry Mesa.Odoo- Echantillon n° 3 pour trois colonnes

CANYONING

Een ideaal avontuur om het park op een andere manier te ontdekken en een onvergetelijke tijd te beleven, zowel jong als oud.NATIONALE PARKEN

Ontdek de 5 verrassende nationale parken van Utah, bijgenaamd de Mighty 5. Deze parken staan bekend om hun prachtige wandelroutes, canyons, en epische uitzichten. Herbron in deze adembenemende natuur en beleef once-in-a lifetime excursies.

#

ANDERE USA TRAVEL REIZEN

Odoo - Echantillon n°1 pour trois colonnes

UTAH'S HIDDEN GEMS

Een spectaculaire rondreis voor al wie Utah met zijn unieke nationale parken en geologisch indrukwekkende sites wenst te ontdekken. Bezoek onder meer Arches, Zion en Bryce National Park, White Pocket, Peek-a-Boo, Gooseneck State Park of Newspaper Rock Recreation Site.

Ontdek

Odoo- Echantillon n° 2 pour trois colonnes

UTAH, WINTER IS COMING

Skireis met sublieme poedersneeuw in Utah's idyllisch winterlandschap. Na het skiplezier zal u voor de open haard van uw kamer heerlijk kunnen ontspannen.Ontdek

Odoo- Echantillon n° 3 pour trois colonnes

POWDER DREAM IN PARK CITY

Park City is ondertussen uitgegroeid tot een unieke mix van nieuw en oud, continu in evolutie, trots op het verleden en met een duidelijke visie gericht op de toekomst.


Ontdek