#

HOODOOS EN FASCINERENDE ROTSFORMATIES

De aardpiramides of hoodoos in Bryce toveren dit nationaal park om tot één van de mooiste nationale parken ter wereld. De kleurrijke en smalle torens vormen samen bijzonder mooie natuurlijke amfitheaters.

Van zonsopgang tot zonsondergang geniet u hier van sublieme uitzichten, spectaculaire rotsformaties en bij duisternis van een sterrenhemel zoals u hem nog nooit heeft kunnen bewonderen.

Daal tot in het hart van dit unieke amfitheater en ontdek waarom Bryce Canyon National Park een onmisbare etappe is voor elke reis in het Amerikaanse Westen.

#

ENKELE CIJFERS

GEMIDDELDE HOOGTE

2300 m

BEREIKBAARHEID

Heel het jaar open. Bereikbaar via de UT-12 route die het park in het noorden doorkruist.

OPPERVLAKTE

145km 2

TEMPERATUUR

Zomer: 9 – 24 °C, herfst: -7 – 8 °C, winter: -7 – 5 °C, lente: 3 – 18 °C

Activiteiten


WAT TE DOEN IN

  • Een halve dag: Volg de panoramische Scenic Drive en bewonder het amfitheater.

  • Een hele dag: Geniet van de Scenic Drive en daal tot in het hart van het amfitheater, tussen de verbluffende hoodoos. Kies één van de vele wandelroutes, gemakkelijk of uitdagend, om de unieke rotsformaties van dichtbij te ontdekken.

  • Meerdere dagen: Na de Scenic Drive, het amfitheater en prachtige wandelingen bezoekt u ook nog Faiyland Point met zijn uitzicht over het amfitheater van Fairyland Canyon, de Pink Cliffs, Boat Mesa en de Sinking Ship rotsformatie. Zelfs een avontuur in de heteluchtballon kan!

MUST-DO EXCURSIES

Odoo - Echantillon n°1 pour trois colonnes

PAARDRIJDEN

Toegankelijk voor beginners en een spectaculaire manier om het park te ontdekken. Deze begeleide tocht te paard is ideaal om de hoodoos van dichtbij te bewonderen en van de vele uitzichten te genieten.

Odoo- Echantillon n° 2 pour trois colonnes

QUAD

Spannend en ideaal om de minder toegankelijke delen van het park te bezoeken. Een sensationele ervaring, zeker bij zonsondergang.

Odoo- Echantillon n° 3 pour trois colonnes

RODeO

Woon een spectaculaire rodeo bij waarbij de cowboys hun wilde rijdieren trachten te temmen. Show en entertainment gegarandeerd.

NATIONALE PARKEN

Ontdek de 5 verrassende nationale parken van Utah, bijgenaamd de Mighty 5. Deze parken staan bekend om hun prachtige wandelroutes, canyons, en epische uitzichten. Herbron in deze adembenemende natuur en beleef once-in-a lifetime excursies.

#

ANDERE USA TRAVEL REIZEN

Odoo - Echantillon n°1 pour trois colonnes

UTAH'S HIDDEN GEMS

Een spectaculaire rondreis voor al wie Utah met zijn unieke nationale parken en geologisch indrukwekkende sites wenst te ontdekken. Bezoek onder meer Arches, Zion en Bryce National Park, White Pocket, Peek-a-Boo, Gooseneck State Park of Newspaper Rock Recreation Site.

Ontdek

Odoo- Echantillon n° 2 pour trois colonnes

UTAH, WINTER IS COMING

Skireis met sublieme poedersneeuw in Utah's idyllisch winterlandschap. Na het skiplezier zal u voor de open haard van uw kamer heerlijk kunnen ontspannen.Ontdek

Odoo- Echantillon n° 3 pour trois colonnes

POWDER DREAM IN PARK CITY

Park City is ondertussen uitgegroeid tot een unieke mix van nieuw en oud, continu in evolutie, trots op het verleden en met een duidelijke visie gericht op de toekomst.


Ontdek